Welkom bij
Eastern Valley Activities!

Ons bedrijf bevindt zich in het hart van de oostelijke valleien. We bieden outdooractiviteiten voor IEDEREEN. Jullie zullen in een uniek landschap ontspannen kunnen.

L'EVASION
À PORTÉE
DE TOUS

Een unieke en milieuvriendelijke voor IEDEREEN!

Onze Electric-Scooters : « E-SCOOT » en ons « QUADRIX rolstoel» zijn 100% elektrisch.

We hechten waarde aan ons waardvol milieu dus hebben we een ecologisch verantwoorde activiteit gekozen.

Met hun twee motoren, onze e-scooters, behoren tot de meest efficiënte scooters. Jullie zullen daarmee onze mooie streek voor meer dan een uur (1h15)kunnen bezoeken. Een begeleider zal altijd met jullie blijven: jullie genieten van een probleemloze rit met uw familie en vrienden of voor een team-building activiteit!

Uiteraard bieden we onze dienst in andere locaties.

Verschillende formules zijn beschikbaar vanaf beginner tot doorgewinterde piloot.

OPTIES

TROTRX

  • Elektrisch scooter of "E-SCOOT"
  • Twee elektrische motoren

TROTRX: “ULTIMATE PERFORMANCE” SCOOTER

Met hun twee motoren, onze e-scoots behoren tot de meest efficiënte voor lange ritten door onze mooie streek. Met hun twee motoren en twee drijfwielen, zijn ze fantastisch om op te rijden, zelfs in de sneeuw

Onze e-scoots rijden is een spannende ervaring: je rijdt een originele gemotoriseerd voertuig dat geeft extreme sensaties. En alles is ook milieuvriendelijk.

QUADRIX

  • 100% elektrisch, volledig geveerde, «rolstoel»
  • Krachtige maar stille motor
  • Gehandicapten vriendelijk
  • Alleen maar een beschikbaar

QUADRIX: PLEZIER VOOR IEDEREEN

Onze " QUADRIX " is een volledige geveerde "rolstoel » met een krachtige en stille motor, krachtig remmen, comfortabele en efficiënte ophanging Quadrix kan steile tracks tot 1200m hoogte aan! De rijpositie is echt ergonomisch: de bestuurders benen zijn rechtuit, de stoel is verstelbaar in 2 richtingen te garanderen de bestuurder comfort. Gehandicapten kunnen dus genieten van de rit met hun familie en vrienden.

IK BEN OP ZOEK
NAAR EEN ACTIVITEIT...

40€

E-scoot p.p.

60€

Quadrix p.p.

OFFRE SUR -MESURE

Voor meer informatie kunt U altijd contact met ons opnemen, wij maken graag een persoonlijke offerte voor U. Bij voorbeeld met onze partners: restaurants, museums, bier degustatie…

PRIJZEN

VOERTUIGEN

E-SCOOT

DUUR

01H15 - 17 km

MINIMUM

16 ANS > 130cm

KIT

Helm, handschoenen en bril staan tot uw beschikking.
Het regenpak is extra.
Het is raadzaam je te kleden naar het weer.

Témoignages

"Ik was de eerste klant van EVA en ik ben echt blij met hun aanbieding! De rit is leuk, maar deze jongeman biedt ook uitstekende service in een adembenemend landschap. Ik kijk ernaar uit om terug te komen in de regio te beleven deze geweldige E-scoot ervaring!"

Yves Chalier

"Een fantastische activiteit voor onze groep met een gehandicapte vriend! Voor één keer was hij niet achter! De Scoots zijn topkwaliteit en gebouwd om misbuik te bestaan!"

Dirk Maes

Contact